Известие

Collapse
No announcement yet.

СЪВЕТ ПРИ ПОКУПКА НА АЛФА 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СЪВЕТ ПРИ ПОКУПКА НА АЛФА 145

Привет ргистрирах се преди минута и дори не знам дали пускам темата в правилният раздел, за което моля предварително да ме извините. сега на въпроса. Интересуват ме мнения за 145-цата понеже досега никога не съм се докосвал до италианско возило(карам немско). Кой двигател да избера(падам си по по-мощните), създава ли проблеми колата - чувал сум 4е италианците не правят добра електроника. Абе накратко на правилният ли автомобил съм се спрял. Знам 4е може би тук сте пристрастни към марката, но предполагам е нормално. надявам се да полу4а компетентни мнения за което благодаря. И дай боже скоро да мога да се нарека Ваш колега
    VW Jetta 1.8 90 hp - сега
    Устремен да стане собственик на АЛФА

Електрониката е на Бошш като на гоуфо и съответно е наи големия проблем и като поостарее създава ядове ! гледаи да е хубав и запазен салона много е трудно да намериш 145-ца с несмачкана и не скъсана седалка ..... вземаи голям двигател аз си чукам главата с 1.4 Туин спарк 105коня гори като 2.0ка 150-ка няма смисал от малък двигател !!! Също така ти препорачвам да гледаш за автомобили които са покарани в България защото ще е пообслужена няма да е лошо да купиш и кола от съфорумец тъй-като ще е добре обслужена !!!!!
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
    Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
    Alfa Romeo 145 1.4 16v
    BMW 520i E39

Comment

а нещо за ходовата 4аст - издържа ли на наще пътища. То едва ли има кола която да издържи на нашите дупки но все пак..
      VW Jetta 1.8 90 hp - сега
      Устремен да стане собственик на АЛФА

Comment

Ходовата част е идентична тази на Типо/Темпра/155/146/Дедра/Делта 2 така че частите са доста разпространени Ти сам каза че по нашите пътища .... така че всичко е много относително
        Както те посъветва и колегата ,огледай я добре преди да вземеш ,че после да не има
        Щом искаш нещо мощно - 2.0 QV ,1.8 TS или 1.7 boxer

П.С ползвай и търсачка ,има много теми
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Ей тая от подписа ми 145 1.8 ТС се продава - купих си 156 2,4
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Тука както се вижда рядко някой който има алфа купува нещо друго след това, така че си направи изводите.
            Повече гори и повече върви.
            Има доста писано по темата.
            146 1.6 TS 01.97

Comment

Working...
            X